KİRAZLIDERE TUTUKEVİ PENCERESİNDEN 12 EYLÜL

Stok Kodu
ABFKLP38
40,00 TL den başlayan taksitlerle!!
%50
120,00 TL
240,00 TL
Paylaş :
 Türü: Siyasi
Baskı:5.Baskı
Kitabın Adı: Kirazlı Dere Tutukevi Penceresinden 12 Eylül
Yazarı: Recai Kutan
Sayfa Sayısı: 422
Baskı Özellikleri: Karton Kapak, Kitap Kağıdı
Ebat: 13,5 x 21 cm
ISBN: 978-605-5000-91-2
 
"İslamî bir tabir olan ‘cihad’ sözcüğü iddianamede açıklandığı gibi kısaca; hakkın hakimiyeti için yapılan mücadele demektir. İslamı hakim kılmanın yolu cihaddır. İslamî kurallara göre cihad etmek; namaz kılmak, oruç tutmak gibi zorunlu bir akidedir. Bunun için yeri geldiğinde can ve mal feda edilmelidir. Cihadın yolu yapılan açıklamalar doğrultusunda öz bir deyimle hakkın tebliğidir. Yani, İslamı insanlığa anlatmaktır.”
…Hakkı tebliğ yani davayı anlatmak tatlı dil ve güleryüzle yapılmalıdır. Bunun için ferde düşen görev, davayı anlatma sahası ilk planda ailesi ve çevresidir. Tanrı Nizamını, insanlığa anlatmanın , yani tabliğ hareketinin özel adı "İlâ-i Kelimetullah”tır.
Hakkın tebliği yani İslamî tebliğ görevini kim ve nasıl yapacaktır? Şüphesiz bunun için bir teşkilat gereklidir. İşte bu tebliğ görevini yani, İslam Nizamı’nıhalka anlatmak görevini, Milli Selamet Partisi yöneticileri olan sanıklar üstlenmiştir.” 
M.S.P. Davası
Hâkim Yarbay Atilla Tülay
Esas Hakkındaki Mütalaasından/20 Ağustos 1982 Cuma
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
KİRAZLIDERE TUTUKEVİ PENCERESİNDEN 12 EYLÜL MGV Yayınları 40 Yıllık birikim... ABFKLP38 KİRAZLIDERE TUTUKEVİ PENCERESİNDEN 12 EYLÜL

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.